debut indescifrabil.

...Si s-au privit discret printre capetele tuturor. Şi-au zâmbit instinctiv, putin distant, dar cu un gust dulce pe limbă s-au ridicat simultan şi au ieşit. Un moment sacru şi posibil doar odată sau nici măcar atât pentru unii – ei l-au trăit.
Fără vreo vorbă, dar cu o ezitare naturală s-au luat in brate şi buzele lor au început să se maseze reciproc, eliberând dorinţa arzătoare a amândurora care o sa se împlinească într-un final. Fiecare părticică a trupurilor lor vibra, cerşind firescul care avea să vină domol.Şi palma lui a atins palma ei, glezna lui s-a lipit de gambele ei perfecte, stârnindu-i un tremur discret. Ştiau amândoi că din acel moment sunt legaţi întru eternitatea efemeră de pe Pământ. Tot drumul au tăcut, sorbindu-se din priviri. El îi ţinea mâna strânsă, iar ea era fericită. Luminile de pe stradă se balansau în ritm fugitiv iar maşinile arătau ca într-o fotografie de epocă, gonind în fundalul mut.

Acasă la el nu şi-au dat drumul reciproc:

-Ştii, eu te iubesc.

De mult nu i-a mai spus cineva cuvintele de mai sus. În gând se zbate: urăsc lumea şi tot ce-nseamnă ea. Urăsc lumea şi tot ce reprezintă ea. Urăsc lumea. Dar pielea ei şi faţa ei şi palma ei şi pielea ei – ard.

-De ce mă iubeşti, ce ţi-am făcut?
Apoi se apleca aproape de fata lui și-i puse un deget pe buze:
-Shht! nu vreau sa mai aud nimic. Lasă-ma sa te iubesc.
Ea s-a intins pe pat. El ii surprinde reacția și se apleacă peste ea. Ea îl împinge, spunându-i ca nu e bine.. ca ii e frica... Dar el continua. Ea încetează sa-l tot respingă. Ii musca buzele fragede si continua, coborând...
Gentil, a dezbrăcat-o de bluză, apoi cu o mână i-a deschis sutienul mov. Infamia flăcării arde nestingherit pe unda privirii lui ce ii străbate sublim trupul.. Urechile lor astupate încă descifrează melodia ce derula vag, pe fundalul mohorat, în tot acest timp.
Sfârcurile ei întărite erau perfecte, iar el le-a sărutat suav şi un geamăt a îmbiat toata mansarda. A scăpat de cămaşă, apoi de blugi și de curea şi ea de top, apoi de lenjerie. Întinşi în pat s-au cufundat unul în celălalt, au fost un singur întreg pentru un timp. Apoi s-a terminat şi au adormit aşa, ţinându-se în braţe, cu zâmbetul pe buze şi lumea la picioare, lume ce curge în ritm de metronom.

E dimineaţa.

Ea în patul ei, el în patul lui. Nu se cunosc, dar se vor găsi. Aşa speră. Aşa speri şi tu. Că o vei găsi. Că îl vei găsi. Sau poate că e acolo, și nu-ți dai seama...

~pentru că ma inspiri. știi tu!~
...and I love you, I want you...

0 Response to "debut indescifrabil."