R.I.P. Michael Jackson

S-a stins un geniu...
Celebrul cântăreţ Michael Jackson -The King of Pop- care a devenit faimos încă de când era copil şi a încântat generaţii întregi cu muzica sa exuberantă şi mişcările sale de dans, a pierit subit după ce a făcut un stop cardiac, vineri dimineata (dupa ora Romaniei).
Inca de mic copil, complexat fiind de faptul ca talentul sau nu este incurajat din cauza culorii pielii lui, Michael s-a ambitionat sa arate lumii adevaratele sale aptitudini in domeniul muzicii si sa fie apreciat pentru ceea ce este, nu criticat pentru ceea ce pare!
Ei bine, si iata cum o personalitate cunoscuta ca si el este apreciata cu adevarat abia dupa moartea sa. De ce? Pentru ca oamenii sunt prea egoisti si prea invidiosi ca sa aprecieze si sa recunoasca o valoare care este inca in viata. Multi au vrut sa-l infunde si sa-l determine sa renunte la pasiunea sa pentru muzica si cand urma sa revina in forta si sa arate din nou de ce este in stare... i s-au epuizat puterile din cauza repetitiilor. Ar fi vrut sa mai ramana dar... s-a prabusit.Si cum moartea este tunelul de la capatul luminii, poate acolo o sa aibe parte de linistea deplina pe care ar fi meritat-o si in decursul vietii.
Ma rog ca sufletul sau sa fie fericit acolo unde este acum si ca numele sau sa fie onorat asa cum se cuvine aici, de acum inainte... Michael Jackson va continua sa traiasca in inimile milioanelor de fani...O lume intreaga il aplauda ca si cum ar fi acolo, pe scena, plin de energie nu slabit si epuizat.
Arta sa va ramane nemuritoare... si, desi abia imi gasesc cuvintele [cuvintele sunt de prisos], pot spune un singur lucru de care sunt foarte sigura: durerea ramasa in sufletul milioanelor de fani, va fi greu de vindecat si asta se va intampla numai prin extraordinara mostenirea pe care ne-a lasat-o: creatia sa.
Omagiile aduse pe toate posturile de televiziune, emisiunile remember, readucerea in atentie mesajului, a muzicii[M is for Michael], a dansului, mi se par, dincolo de emotia si lacrimile ce mi le provoaca, o adevarata blasfemie, ca si cum nu meritam sa ne amintim, pentru ca nu am stiut sa apreciem atunci cand aveam timp. Cand el mai avea timp.
Cateodata, o aluzie la disparitia noastra e destinata sa rectifice eroarea eternitatii.

1 Response to "R.I.P. Michael Jackson"

  1. WeeD Says:

    prea mediatizata moartea lui:)
    daca ar fi fost un om de rand nu ar fi stiut o lume intreaga ca a murit, dar asa suntem noi oamenii :)
    oricum RIP.