ceva suav.

luni, 13 iulie 2009 13:01 Text: Beibi.
Printre sutele de pagini ale dictionarului gasim un cuvant stramtat de corsetul inimii: 'dragoste'. Definitia suna abstract. Mai bine incearca sa il rostesti cu voce tare: DRAGOSTE. Suav, lin, literele sale curg ca un parau rece, care asteapta sa fie degustat de un trecator insetat. Sa fie inexplicabil? Sau doar indisociabil unui suflet de muritor? Suntem noi capabili sa iubim? Sa nu gandim cu ratiunea, ci cu sentimentele? Sa nu fim oribiti de egoismul propriu si sa oferim fara sa asteptam ceva in schimb? Pentru ca asta inseamna a iubi: a oferi un sentiment suprem, a oferi sprijin, consolare, putere, alinare, o imbratisare in amurg. Putem oare privi dincolo de zidul nostru propriu?

Prea multe intrebari… as da dovada de o inconsistenta sentimentala daca as incerca sa teoretizez. Nu exista reguli care pot fi urmate pentru a ajunge la destinatia dorita. Sentimentul asta il iau ca pe un colet care parcurge un drum pietros pana ce ajunge in posesia destinatarului, pana ce ii imbiba sufletul cu dragoste. Totul se rezuma la ceea ce simti, numai tu sti daca drumul pe care mergi este cel de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Univers interepretativ propriu, fiecare isi analizeaza in stil propriu problemele, bucuriile, sentimentele. Fiecare stie de ce anume are sau nu nevoie, ce ii face bine si ce ii face rau. Indispensabil este sa stii ce vrei! Nu e nevoie sa ii obosesti pe ceilalti cu razboialele tale launtrice atata timp cat cauti ceea ce nu poate fi conturat in liniile umanitatii.Nu pleca pe cararile disperarii doar pentru ca te simti singur acum, sau pentru ca relatia ta nu merge asa cum iti doresti, sau pentru ca nu reusesti sa te faci inteles asa cum ti-ai dori. Ia-ti o vacanta in insula Relaxarii, si respira aerul fericirii. Asta inseamna sa iubesti: sa fi fericit facand un lucru, sa fi recunoscator pentru ceea ce ai si sa fi capabil sa oferi TOTUL. Toate sentimentele, intreaga fiinta, un zambet, o alinare, un sfat... un drum catre... infinit.

A iubi inseamana a trai respirand un altfel de aer, doar al tau si al lui, bucurandu-te de fiecare clipa si lasand norii intr-un trecut indepartat…

0 Response to "ceva suav."